Vi arbejder sammen med designere, kunstnere, virksomhedsejere og private kunder, alle med forskellige behov. Nogle ser deres tryksag som deres hjertebarn. For andre er det vigtigt, at produktet udtrykker en særlig grafisk identitet, som måske allerede har taget form, når de kontakter os. Mens andre igen endnu ikke helt ved, hvad de vil. Vi byder alle kundetyper velkommen.

Hvis du er uerfaren og famlende i forhold til dit produkt, opfordrer vi dig til at komme og snakke med os. Al idégenerering og sparring får du uden beregning.

Vi vil i det hele taget meget gerne se dig her på trykkeriet! Der er nemlig stor forskel på, at vurdere et produkt på en computerskærm og at have det fysisk foran dig – og mærke det i hænderne.

Også processen med teknik, projektkoordinering, korrekturgange, produktionsstyring og efterbehandling er vigtige trin, hvor vi rådgiver og holder en tæt dialog med dig.

Du er, selv fra den første telefonsnak, kun i kontakt med uddannede trykkere og grafikere. Vi laver det hele selv, og alle i huset følger med i din tryksag fra start til den vigtige efterbehandling. Her tilskærer og samler vi trykarkene, giver det den sidste finish, pakker til sidst dine materialer i kvalitetsemballage, og sikrer at de er fremme til tiden og i god stand .